Black Weekend - Se alle de bedste tilbud på produkter, vi allerede elsker og anbefaler! Black Weekend - Se alle de bedste tilbud ❯
Bedste Fisketaske: Se her de 5 udvalgte tasker til fiskegrej i 2021

Bedste Fisketaske: Se her de 5 udvalgte tasker til fiskegrej i 2021

Den bedste fisketaske er den der kan indeholde det fiskegrej du skal have med på turen. Det gør dog ej heller noget hvis den er stor nok til også at kunne rumme et fiskehjul, et par fiskekasser med endegrej og måske en fiskekniv. Fisketasken er for lystfiskeren, hvad en pusletaske er for forældre - tasken med alt, der i øvrigt altid står pakket og klar til ne oplevelser. Her i denne fisketaske oversigt finder du de mest populære modeller netop nu!

Af Pralhalsens stifter & lystfisker
Priser er opdateret i dag søndag d. 28 november 2021. Indholdet er opdateret torsdag d. 18. november 2021 og er oprindeligt udgivet tirsdag d. 8. december 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Abu Game Bag Allround fisketaske

Konklusion: Her er den bedste fisketaske

Abu Game Bag Allround fisketaske er udvalgt af Christoffer Steenbeck, som den bedste fisketaske i november 2021.

Bedste

Købsguide

Købsguide til valg af fisketaske

En god og praktisk fisketaske i en fremragende kvalitet kan udgøre forskellen på en fantastisk fisketur og en fisketur fuld af frustrationer, fordi du ikke kan finde det, du skal bruge. En rummelig fisketaske med en god inddeling er enhver lystfisker drøm og også en perfekt gaveidé.

Med en fisketaske behøver du ikke længere bruge tid på at pakke fiskegrej før turen. I fisketasken har alt sin plads og du kommer derfor heller ikke afsted uden vigtige ting som din yndlings blink.

Jeg har her samlet de fisketasker, som har begejstret lystfiskere over hele verden mest. De har vist sig at være lige så gode i brug, som de er designet i gode materialer. Efter præsentationen kan du finde meget mere nyttig info om fisketasker.

3 ting du bør være opmærksom på når du køber en fisketaske

  1. Vælg den korrekte størrelse fisketaske - Lad være med at undervurdere hvad du har brug for på fisketuren og vælg hellere en fisketaske, der har god plads til dit grej frem for en model, der er alt for lille.
  2. En god rumdeling er vigtig - Det er vigtigt, at fisketasken har en god rumfordeling, så der både er plads til fiskehjul, kroge, avn, fiskekniv og hvad du ellers har brug for.
  3. Vælg gode og vandafvisende materialer - Din fisketaske skal bruges udendørs og ofte i dårligt vejr. Du bør derfor vælge en model i gode vandafvisende materialer, der kan holde dit grej tørt selv på en regnfuld dag.

Hvilken fisketaske er bedst i test?

1. Abu Game Bag Allround fisketaske

Abu Game Bag Allround fisketaske

Abu Garcia fisketaske

Praktisk fisketaske fremstillet i kraftigt denier nylon, der er smuds og vandafvisende. God ruminddelingen, samt ydre lommer og lynlåse. Monteret med en polstret og behagelig regulerbare skulderstrop. Dimensioner: 38x18x34cm... Læs mere hos Sportdres Fiskegrej

2. Daiwa Wilderness Game Bag fisketaske

Daiwa Wilderness Game Bag fisketaske

Daiwa fisketaske

Rummelig og praktisk skuldertaske fra Daiwa til opbevaring og organisering af grej og æsker. Produceret i slidstærke materialer til udendørs brug. Designet med et stort hovedrum, 1 forlomme og 2 mindre forlommer, samt sidelomme og værktøjsholder. Monteret... Læs mere hos Sportdres Fiskegrej

3. Abu Game Bag Premier fisketaske

Abu Game Bag Premier fisketaske

Abu Garcia fisketaske

Praktisk fisketaske fremstillet i kraftigt denier nylon, der er smuds og vandafvisende. God ruminddelingen, samt ydre lommer og lynlåse. Monteret med en polstret og behagelig regulerbare skulderstrop. Dimensioner: 36x20x35cm... Læs mere hos Sportdres Fiskegrej

4. Fox Rage Shoulder Bag fisketaske

Fox Rage Shoulder Bag fisketaske

Fox Rage fisketaske

Skuldertaske fra Fox i robust design til opbevaring af forskelligt endegrej. Designet med behagelig skulderstrop, holder til tang, kraftige lynlåse og vandtæt bund. Leveres med 2 rumlige grejbokse. Dimensioner: 48 x 15 x 24cm.... Læs mere hos Sportdres Fiskegrej

5. Westin W3 Vertical Master Bag fisketaske

Westin W3 Vertical Master Bag fisketaske

Westin fisketaske

Rummelig grej taske fra Westin, der er produceret i slidstærkt 600D nylon, med vandtæt bund, bærestropper, aftagelig foret skulderstrop og transparent låg, så du nemt har et overblik over indholdet, uden at skulle åbne den. Tasken er designet med et stort... Læs mere hos Sportdres Fiskegrej

Vælg den rigtige fisketaske til fiskegrej

Hvad pusletasken er for babyer, er fisketasker for fiskegrej. Det er derfor vigtigt, at man vælger den rigtige fisketaske frem for den første og billigste man finder.

En god og stor fisketaske kan rumme en hel del fiskegrej, men kan hurtigt blive klodset hvis al dens plads alligevel ikke udnyttes til fulde. Over derfor nøje hvad du ønsker at tage med på fisketur og vælg en taske der kan indeholde den mængde grej.

Det 3 mest populære typer af grej, der formentlig ligger i alle tasker er:

  • Fiskehjul
  • Kroge
  • Agn

Hertil kan der komme madding, mad og drikke til dig selv, en ekstra varm trøje osv.

Et godt til vil dog altid være, at man har lidt ekstra med af det hele. Der er intet værre end at opleve bundbid og ikke kunne fiske videre. Hav derfor altid en ekstra wobler, blink el.lign. med dig når du er på fisketur.

En praktisk fiskerygsæk til lystfiskeren

Googler man taske til fiskegrej, fisketaske el.lign. søgeord vil man nok hurtigt opleve, at den mest populære variant af selvsamme produkt i dag er en fiskerygsæk.

Tiden med den gammeldags fisketaske hvor standarden var én skulderrem og et stort rum er ovre. I dag er den mest populære model en fiskerygsæk. En fisketaske man kan tage på ryggen og gå med alt i mens man affisker en kyststrækning eller søbred..

Vælg en praktisk fiskerygsæt hvis du vil cykle til fiskestedet eller blot vil være aktiv altid mens du fisker og samtidig have dit grej med dig.

En anden stor fordel ved en fiskerygsæk er, at qua man har den på ryggen, så har man hænderne fri til fiskeri.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 5 fisketasker, har Christoffer Steenbeck valgt Abu Game Bag Allround fisketaske, som den bedste fisketaske i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 4 andre populære fisketasker, herunder bl.a. Daiwa Wilderness Game Bag, Abu Game Bag Premier, Fox Rage Shoulder Bag & Westin W3 Vertical Master Bag.

5 ofte stillede spørgsmål om fisketasker

Hvorfor skal man have en fisketaske?

Du skal have en fisketaske hvis du vil organisere dit fiskegrej og have en nem måde hvorpå du kan tage det med på den næste fisketur.

Hvor køber man en fisketaske?

Man kan købe en fisketaske online og dermed få det største udvalg. Man kan også købe tasken i en fysisk butik. Pris og udvalg er størst online, men går man i en fysisk fiskebutik kan man selvfølgelig se tasken før køb.

Hvad koster en fisketaske?

En fisketaske koster 100 kr. til 1.500 kr. En billig fisketaske har ofte få rum og er fremstillet i en lavere stofkvalitet. En dyr fisketaske har rigeligt med rum, er fremstillet af gode materialer og har måske ekstra features udover det sædvanlige.

Hvad kendetegner en god fisketaske?

En god fisketaske er kendetegnet på, at den har et stort rum og et eller flere små rum. Herudover bør den have en skulderstrop, så du kan tage den over skulderen. Det store rum skal tillige kunne rumme alt det grej du skal have med på turen.

Hvad er en fisketaske?

En fisketaske er en taske hvori man kan opbevare, organisere og transportere sit fiskegrej.

Udgåede produkter

I vores stræben efter, at kunne give de bedste produktanbefalinger overhovedet, er vi selvsagt forbi mange forskellige produkter, førend de bedste bliver udvalgt til vores lister.

Vi undersøger løbende markedet og må desværre også sande, at nogle af de bedste udgår. Vi har bl.a. tidligere set på og anbefalet Abu Game Bag Compact, Berkley Camo Shoulder Bag, Daiwa Prorex Tackle Boks Bag, Orvis Safe Passage Briefcase, Ron Thompson Camo Carry Bag (+ boks), Savage Gear Soft Lure Specialist Bag, Sportex Carryall Bag, Westin W3 Lure Loader og Daiwa Wilderness Game.

Anbefalingerne er givet af • Pralhalsens stifter & lystfisker
Skriv til Christoffer Steenbeck

Christoffer er lystfiskeren der aldrig går ned på godt fiskegrej!

Bedøm denne artikel
24 stemmer, gennemsnit: 4.7 / 5