Bedste Fisketaske: Her er de 5 bedste fisketasker i 2021

Den bedste fisketaske er den der kan indeholde det fiskegrej du skal have med på turen. Det gør dog ej heller noget hvis den er stor nok til også at kunne rumme et fiskehjul, et par fiskekasser med endegrej og måske en fiskekniv. Fisketasken er for lystfiskeren, hvad en pusletaske er for forældre - tasken med alt, der i øvrigt altid står pakket og klar til ne oplevelser. Her i denne fisketaske oversigt finder du de mest populære modeller netop nu!

Af Lystfisker
Priser er opdateret i dag onsdag d. 23 juni 2021. Indholdet er opdateret lørdag d. 12. juni 2021 og er oprindeligt udgivet tirsdag d. 8. december 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Abu Game Bag Compact fisketaske

Konklusion: Her er den bedste fisketaske 🥇

Abu Game Bag Compact fisketaske er udvalgt af Christoffer, som den bedste fisketaske i juni 2021.

Bedste

Hvilken fisketaske er bedst i test?

1. Abu Game Bag Compact fisketaske - BEDST I TEST 🥇

Abu Game Bag Compact fisketaske

Abu Garcia fisketaske

Praktisk fisketaske fremstillet i kraftigt denier nylon, der er smuds og vandafvisende. God ruminddelingen, samt ydre lommer og lynlåse. Monteret med en polstret og behagelig regulerbar skulderstrop: Dimensioner: 28x13x24cm... Læs mere hos Sportdres Fiskegrej

2. Daiwa Wilderness Game fisketaske

Daiwa Wilderness Game fisketaske

Daiwa fisketaske

3. Fox Rage Shoulder Bag fisketaske

Fox Rage Shoulder Bag fisketaske

Fox Rage fisketaske

Skuldertaske fra Fox i robust design til opbevaring af forskelligt endegrej. Designet med behagelig skulderstrop, holder til tang, kraftige lynlåse og vandtæt bund. Leveres med 2 rumlige grejbokse. Dimensioner: 48 x 15 x 24cm.... Læs mere hos Sportdres Fiskegrej

4. Sportex Carryall Bag fisketaske

Sportex Carryall Bag fisketaske

Sportex fisketaske

Kvalitets taske til grej og andet nødvendigt til turen i det fri. Designet i materiale med PVC overflade, kraftige lynlåse og vandtæt bund. Tasken har et stort rum, samt 3 yderlommer, håndtag og en behagelig bærestrop for nem transport. Mål: Small... Læs mere hos Sportdres Fiskegrej

5. Westin W3 Vertical Master Bag fisketaske

Westin W3 Vertical Master Bag fisketaske

Westin fisketaske

Rummelig grej taske fra Westin, der er produceret i slidstærkt 600D nylon, med vandtæt bund, bærestropper, aftagelig foret skulderstrop og transparent låg, så du nemt har et overblik over indholdet, uden at skulle åbne den. Tasken er designet med et stort... Læs mere hos Sportdres Fiskegrej

Vælg den rigtige fisketaske til fiskegrej

Hvad pusletasken er for babyer, er fisketasker for fiskegrej. Det er derfor vigtigt, at man vælger den rigtige fisketaske frem for den første og billigste man finder.

En god og stor fisketaske kan rumme en hel del fiskegrej, men kan hurtigt blive klodset hvis al dens plads alligevel ikke udnyttes til fulde. Over derfor nøje hvad du ønsker at tage med på fisketur og vælg en taske der kan indeholde den mængde grej.

Det 3 mest populære typer af grej, der formentlig ligger i alle tasker er:

  • Fiskehjul
  • Kroge
  • Agn

Hertil kan der komme madding, mad og drikke til dig selv, en ekstra varm trøje osv.

Et godt til vil dog altid være, at man har lidt ekstra med af det hele. Der er intet værre end at opleve bundbid og ikke kunne fiske videre. Hav derfor altid en ekstra wobler, blink el.lign. med dig når du er på fisketur.

En praktisk fiskerygsæk til lystfiskeren

Googler man taske til fiskegrej, fisketaske el.lign. søgeord vil man nok hurtigt opleve, at den mest populære variant af selvsamme produkt i dag er en fiskerygsæk.

Tiden med den gammeldags fisketaske hvor standarden var én skulderrem og et stort rum er ovre. I dag er den mest populære model en fiskerygsæk. En fisketaske man kan tage på ryggen og gå med alt i mens man affisker en kyststrækning eller søbred..

Vælg en praktisk fiskerygsæt hvis du vil cykle til fiskestedet eller blot vil være aktiv altid mens du fisker og samtidig have dit grej med dig.

En anden stor fordel ved en fiskerygsæk er, at qua man har den på ryggen, så har man hænderne fri til fiskeri.

Udgåede produkter

I vores stræben efter, at kunne give de bedste produktanbefalinger overhovedet, er vi selvsagt forbi mange forskellige produkter, førend de bedste bliver udvalgt til vores lister.

Vi undersøger løbende markedet og må desværre også sande, at nogle af de bedste udgår. Vi har bl.a. tidligere set på og anbefalet Daiwa Prorex Tackle Boks Bag, Savage Gear Soft Lure Specialist Bag, Westin W3 Lure Loader, Berkley Camo Shoulder Bag, Orvis Safe Passage Briefcase og Ron Thompson Camo Carry Bag (+ boks).

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 5 fisketasker, har Christoffer valgt Abu Game Bag Compact , som den bedste fisketaske i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 4 andre populære fisketasker, herunder bl.a. Daiwa Wilderness Game, Fox Rage Shoulder Bag, Sportex Carryall Bag & Westin W3 Vertical Master Bag.

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Christoffer

Christoffer er lystfiskeren der aldrig går ned på godt fiskegrej!

Bedøm denne artikel
24 stemmer, gennemsnit: 4.7 / 5